Reprezentační ples VŠE /28. listopadu/

Zveme vás na Reprezentační ples VŠE, který pořádá Vysoká škola ekonomická v Praze. Ples se koná v pondělí 28. listopadu 2022 od 19 hodin v pražské Lucerně. Letošní ročník je ve stylu Glitter Gala. Více na  ples.vse.cz.

Prodej vstupenek Standard bude zahájen v pondělí 21. listopadu a potrvá pouze jeden týden. Vstupenky se budou prodávat ve vestibulu Menzy Italská, VŠE na Žižkově v čase 9:00 – 16:30. Dále bude možné vstupenky zakoupit v areálu VŠE na Jižním městě v hlavní vrátnici 23. listopadu v čase 9:00 – 13:30. Cena vstupenky Standard je 450 Kč.

Vstupenky Standard a Gold (sezení u VIP stolů) lze zakoupit také on-line, kliknutím na tento odkaz: https://www.ticketportal.cz/event/Reprezentacni-ples-VSE Cena vstupenky Gold je 700 Kč.

Můžete se těšit na bohatý program, jehož vrcholem bude vystoupení finalistů soutěže Talent VŠE 2022. Soutěž oceňuje schopnosti a dovednosti, které ekonomové mají vedle svého profesního zaměření, a je otevřena všem studentům, absolventům i zaměstnancům VŠE. V případě zájmu zúčastnit se, je třeba vyplnit formulář na stránce talent.vse.cz, kde se dozvíte i více informací o soutěži, jejíž velké finále bude probíhat několik dní před plesem a na které jste srdečně zváni.